naar nieuwsoverzicht
12 oktober 2021

OPEN CALL | Bachelor of Dance Talent Day | SHOW UP!

Ben jij een jonge maker, of ken je jonge makers die graag mee willen doen aan de BaDD Talentendag | SHOW UP! op zaterdag 4 december 2021? Je kunt je vanaf nu aanmelden! 

De Show Up! Talentendagen zijn een ontmoetingsplaats en open podium voor jonge makers en ambitieus danstalent. Deelnemers worden gestimuleerd en persoonlijk gecoacht bij het vertellen van hun verhaal - of dat verhaal nu in pure dans of met gebruik van theatrale elementen wordt verteld. Door samen lekker te dansen leren de deelnemers van elkaar, en ontstaat er een kruisbestuiving tussen diverse stijlen. Op die manier stimuleren we nieuwe eigenzinnige en spraakmakende artiesten, docenten en dansmakers. De Show Up! Talentendagen zijn deel van de voortrajecten van de Bachelor Docent Dans. Deelname is gratis.

De focus ligt op jonge dansmakers die (eventueel onder begeleiding) de kans krijgen hun eigen werk te laten zien. De vorm is vrij. Van solo tot crew dans, met of zonder muziek. Enige kader is dat het minimaal 1 minuut duurt en maximaal 10 minuten. Verder neem je op 4 december ook deel aan een workshop dansmaken.

Om je aan te melden vul je dit formulier in voor dinsdag 2 november. Na aanmelding ontvang je een e-mail. Mochten er meer aanmeldingen dan plekken zijn, dan schuift je deelname door naar zaterdag 19 maart.

  • Vragen? Mail naar naar Sanne Clifford.
  • Meer informatie over de talentendagen van Docent Dans vind je hier.